AKTUELNO

Do pucnjave je došlo za manje od 24 sata nakon napada u El Pasu u kojem je živote izgubilo najmanje 20 ljudi.

Policija je odgovorila na vatru naoružanog napadača u Dejtonu u američkoj saveznoj državi Ohajo. Prema prvim informacijama ubijeno je najmanje 7 osoba. Mediji javljaju da ima i ranjenih.

Navodno je napadač napadač usmrtio najmanje sedmoro. Do pucnjave je došlo u okrugu Oregon u nedelju ujutro. U ovom trenutku nema zvaničnih informacija o povređenima.

Osumnjičenog je navodno neutralisala policija koja pretražuje područje. Hitna pomoć je na licu mesta i zbrinjava povređene. Neki izveštaji ukazuju na to da bi u ovu pucnjavu moglo da bude uljučeno više napadača.

- U kafiću u kojem sam večeras bio dogodila se pucnjava. Srce mi se slama za one koje je ovo pogodilo. Nikada u životu nisam bio tako prestrašen - rekao je za BNO News Danijel Vilijams, bivši član metal grupe "The Devil Wears Prada".

Očevitkinja Hana Rej, koja je takođe bila u kafiću, rekla je da je to "najgora stvar koju je ikada doživela.

- Čuli smo pucnjeve dok smo bili na terasi. Utrčali smo u zatvoreni deo kafića, ali su nas odmah izgurali napolje, jer su pucnjevi dolazili iz zatvorenog tog dela lokala. Trčali smo koliko su nas noge nosile i preskočili ogradu, a tokom bega nagazili nekoliko ljudi - opisala je ona na Tviteru.

Ova pucnjava se dogodila samo nekoliko sati nakon što je mladić u gradiću El Paso u Teksasu usmrtio 20, a ranio 26 osoba.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ita enim vivunt quidam, ut eorum vita refellatur oratio. Quid ait Aristoteles reliquique Platonis alumni? Duo Reges: constructio interrete. Hanc quoque iucunditatem, si vis, transfer in animum; Igitur ne dolorem quidem. Itaque sensibus rationem adiunxit et ratione effecta sensus non reliquit. Post enim Chrysippum eum non sane est disputatum.

#SAD

'